Mötesplatser klc halmstad I Halmstad finns det mötesplatser dit du är välkommen för en pratstund, en kopp Vid frågor når oss via Halmstad direkt,se kontaktuppgifter här ovan genom att  Saknas: klc. I Halmstads kommun finns mötesplatser för dig mellan 12–25 år där du bestämmer innehållet. Här kan du bland annat skapa konst, arrangera eller gå på  Saknas: klc. I Halmstad finns det mötesplatser dit du är välkommen för en pratstund, en kopp kaffe, eller för att delta i någon av de aktiviteter som erbjuds. Program för  Saknas: klc.

Mötesplatser för unga - Halmstads kommun

I Halmstad finns det mötesplatser dit du är välkommen för en pratstund, en kopp Vid frågor når oss via Halmstad direkt,se kontaktuppgifter här ovan genom att  Saknas: klc. I Halmstads kommun finns mötesplatser för dig mellan 12–25 år där du bestämmer innehållet. Här kan du bland annat skapa konst, arrangera eller gå på  Saknas: klc. I Halmstad finns det mötesplatser dit du är välkommen för en pratstund, en kopp kaffe, eller för att delta i någon av de aktiviteter som erbjuds.

Program för  Saknas: klc.

I Halmstad finns det mötesplatser dit du är välkommen för en pratstund, en kopp Vid frågor når oss via Halmstad direkt,se kontaktuppgifter här ovan genom att  Saknas: klc. I Halmstads kommun finns mötesplatser för dig mellan 12–25 år där du bestämmer innehållet. Här kan du bland annat skapa konst, arrangera eller gå på  Saknas: klc.

I Halmstad finns det mötesplatser dit du är välkommen för en pratstund, en kopp kaffe, eller för att delta i någon av de aktiviteter som erbjuds. Program för  Saknas: klc.

I Halmstads kommun finns mötesplatser för dig mellan 12–25 år där du bestämmer innehållet. Här kan du bland annat skapa konst, arrangera eller gå på  Saknas: klc. I Halmstad finns det mötesplatser dit du är välkommen för en pratstund, en kopp kaffe, eller för att delta i någon av de aktiviteter som erbjuds.

Program för  Saknas: klc. I Halmstad finns det mötesplatser dit du är välkommen för en pratstund, en kopp Vid frågor når oss via Halmstad direkt,se kontaktuppgifter här ovan genom att  Saknas: klc.

Mötesplatser och aktiviteter

Mötesplatser klc halmstad I Halmstad är många aktiva i frivilligt arbete, både inom kommunens verksamheter och inom föreningar. Du kan läsa mer om dagverksamheten här. Svalans dagverksamhet vänder sig till dig med demenssjukdom och som bor i eget boende. Du kan läsa mer om aktivitetsgrupperna här.

Frivilligverksamheten I Halmstad är många aktiva i frivilligt arbete, både inom kommunens verksamheter och inom föreningar, mötesplatser klc halmstad. I Halmstad finns det mötesplatser dit du är välkommen för en pratstund, en kopp kaffe, eller för att delta i någon av de aktiviteter som erbjuds.

Mötesplatser klc halmstad
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail